8 leggyakoribb téma

Hogyan fogjunk bele a felesleges kilók és a narancsbőr eltüntetésébe?

1005
HOZZÁSZÓLÁS:

A bonyolult és szigorú programok helyett a megfelelő narancsbőrmentes életstílus az orvostudomány eredményein alapszik, amit könnyen beépíthetünk mindennapi életünkbe.fogyas-zsiregetes-fogyokura-30

Hogyan táplálkozunk a felesleges kilók és a narancsbőr ellen?

Vannak olyan élelmiszer-alapanyagok és ezek kombinációi, amelyek károsak az egészségre. Ha megtanuljuk elkerülni ezeket, igen változatos, új, izgalmas ízekkel gazdagíthatjuk étrendünket. Az új életstílus jó néhány étele annyira laktató, hogy utána nem is kívánunk semmi desszertet, amit korábban bizony gyakran belakmároztunk.

Megtanulunk úgy étkezni, hogy valóban elősegítsük a zsír lebontását és elszállítását a zsírsejtekből. .

Kétségtelen, hogy tornával meg tudjuk változtatni az alakunkat. Nem is kell „fitneszfüggőnek” lennünk, hogy fantasztikusan nézzünk ki. A titok nyitja a gyakorlatok jellegében rejlik. Van olyan gyakorlat, amelytől valójában hízunk és a combunk körmérete nagyobb lesz, mert növeli az izomtömeget.

Az izomnövekedés általában jó, ám néhány izomfejlesztő gyakorlat a narancsbőrt is jobban észrevehetővé teszi (a megnövekedett izomtömeg a bőr felszínéhez préseli a zsírszövetet, és ezért még göröngyösebbé teszi).

A zsírszövet csökkentésének legjobb módja az izomnyújtás, mellyel szinte meghosszabbítjuk a testet. Emellett segítenek az izomfeszítő gyakorlatok, amelyeket bármikor, bárhol végezhetünk, amelyek feszesebbé teszik a combot, és felfrissítik testünket, ha holtpontra jutunk.

Írjuk le a saját személyes okainkat!

Mindenkinek megvan a maga személyes oka arra, hogy miért vegye fel a harcot a túlsúly és a narancsbőr ellen: van, aki egy különleges alkalomra különlegesen szép akar lenni, van, aki élete egész hátralévő részében csinos és energikus akar maradni, van, aki egyszerűen jobban akarja érezni magát.

Egy azonban valamennyiünkre érvényes: jól akarunk kinézni; jobban akarjuk érezni magunkat; pozitív irányban akarunk változni; meg akarunk lepni valakit, aki fontos nekünk; több energiára van szükségünk, írjunk listát a miértekről, és tegyük az ágyunk mellé, a toalettasztalunkra vagy a hűtőre.

Ez a lista így mindig a szemünk előtt lesz, és bátorít bennünket, ha egy pillanatra elgyengülnénk – és például a csoki után nyúlnánk!

Itt az ideje, hogy megfogalmazzuk saját, elérhető céljainkat, és komolyan elgondolkozzunk azon, hogyan akarjuk elérni azokat. Olyan ez, mintha szerződést kötnénk önmagunkkal.

Álmainkban milyen a testünk? Beleférünk a szoros nadrágba is, a combunk feszes, és nagyszerűen nézünk ki fürdőruhában is, vagy azért nem ilyen rózsás a helyzet? Bármi legyen is az okunk, egy a célunk: egyszerűen meg akarunk szabadulni a zavaró súlyfeleslegtől.

1005
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]