8 leggyakoribb téma

4 kihagyhatatlan, célirányos tornagyakorlat fogyókúrázóknak!

973
HOZZÁSZÓLÁS:

Egyesek nem arányosan híznak meg, hanem egy-egy testtájékukon jóval intenzívebben “szöknek fel” a felesleges kilók.  Az alábbiakban néhány „célirányos” tornagyakorlatról olvashat, melyek bizonyos testtájakon segítik/támogatják a súlycsökkentést.

A has (pocak) fogyasztása ⇒

Feküdjünk le a földre (szivacsmatracra, szőnyegre, pokrócra) összezárt lábakkal. Kezünket tegyük a fejünk alá. Ezután emeljük mindkét lábunkat egyszerre a magasba. Teljesen nyújtsuk ki a lábunkat, s nyújtott lábunkat lassan eresszük le a padlóra. A gyakorlatot legalább háromszor-négyszer ismételjük.canstockphoto11297334

A derék fogyasztása ⇒

Álljunk terpeszállásba, kifelé fordított lábfejjel. Karunkat emeljük a magasba. Ezután hajoljunk derékból balra, de közben ne dőljünk sem előre, sem hátra. Bal kezünkkel érintsük meg a bal lábunkat a térd alatt. Rugózzunk néhányszor, minden alkalommal mélyebben érintve a lábszárunkat. Térjünk vissza a kiinduló állásba, és ugyanezt végezzük el jobbra. Ezt a gyakorlatot is ismételjük háromszor-ötször.

A csípő fogyasztása

Feküdjünk le a földre az egyik oldalunkra. A föld felé eső kezünket tegyük a fejünk alá, a másik karunkat nyújtsuk ki a test mellett. Emeljük a földdel nem érintkező lábunkat a magasba, nyújtott térddel és felfelé nyújtott lábujjunkkal, de mindkét karunk maradjon a helyén. Tartsuk így a lábunkat, míg lassan tízig nem számolunk, majd eresszük vissza. Ismételjünk háromszor-ötször. Végezzük el a gyakorlatot a másik oldalunkon is!

A comb fogyasztása

Feküdjünk a hátunkra, és emeljük a magasba a lábunkat, kezünkkel pedig támasszuk meg a csípőnket (csináljunk „gyertyát”). Ebben a helyzetben térdben hajlítsuk, majd egyenesítsük ki a lábunkat, ezt követően pedig végezzünk kerékpározó mozgást. Lassú tempóban kezdjük a gyakorlatot, majd fokozatosan gyorsítva folytassuk egykét percig.

A fenti gyakorlatok ismétlésszáma a későbbiekben tetszés szerint változtatható, mindenki edzettségi szintjéhez igazíthatja őket!

973
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]